Μπάσκετ: Επικίνδυνη αποστολή στη Ρόδο για τον ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 12:44
UPD:12:44
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Εμβόλιμα θα διεξαχθεί η 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, με τις τρεις από τις επτά αναμετρήσεις της να διεξάγονται σήμερα.

Το ενδιαφέρον είναι πλέον πολύ μεγάλο, αφού η κανονική περίοδος εισέρχεται σιγά-σιγά στην τελευταία στροφή του και βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει για όλους τους συλλόγους, έστω για διαφορετικούς λόγους.

Το πρώτο τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στις 16:30 στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου, εκεί όπου ένας σοκαρισμένος από την εντός έδρας ήττα απέναντι στο Ρέθυμνο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί από το γηπεδούχο Κολοσσό.

Ο «Δικέφαλος», που δεν τα πάει καθόλου καλά φέτος, έχει χάσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Α1, ενώ στο «σμαραγδένιο νησί» μετέβη και πάλι χωρίς τους Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη στην αποστολή.

Λίγη ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα άλλα δύο παιχνίδια. Ο Άρης, που βρίσκεται πάντοτε στο κατόπι της ΑΕΚ για την τρίτη θέση, υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο «Αλεξάνδρειο», ενώ στο «Ζηρίνειο» η Κηφισιά θα υποδεχθεί την εκ των ουραγών Καβάλα, που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης: 

  • 16:15  Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ
  • 17:00  Άρης-Κόροιβος Αμαλιάδας
  • 17:00  Κηφισιά-Καβάλα

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις