Συναντήσεις Κυρ. Μητσοτάκη με κορυφαίους αξιωματούχους της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 13:32
UPD:13:33
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
A- A A+

Συναντήσεις με κορυφαίους αξιωματούχους της Ε.Ε. θα έχει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, όπου θα μεταβεί προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στο περιθώριο της Συνόδου, θα έχει διμερείς συναντήσεις με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσφο, με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι και με τον τέως πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Πέδρο Κοέλιο.

Την Τετάρτη θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, την Επίτροπο Μεταφορών Βιολέτα Μπαλκ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη Γκι Φέρχοφστατ, τον Επίτροπο Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί, τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε. για τον Ευρωκοινωνικό Διάλογο Βάλντις Ντομπρόβσκις, τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε. για την Απασχόληση, Ανάπτυξη, Επενδύσεις και Ανταγωνιστικότητα Γιούρκι Κατάινεν και την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Τζόζεφ Ντάουλ, την Επίτροπο Ανταγωνισμού Μαργκρίτ Βεστάγκερ και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή