Συμφώνησε με Τσέλσι ο Σιμεόνε

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 13:10
UPD:13:14
REUTERS/SERGIO PEREZ

Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «OK Diario», που αναφέρει ότι ο Αργεντινός τεχνικός ειδοποίησε τη διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» για την αποχώρησή του (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποχωρεί από τον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο τέλος της περιόδου και αλλάζει χώρα, καθώς πρόκειται να μετακομίσει στην Αγγλία και το Λονδίνο για να αναλάβει την Τσέλσι.

Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «OK Diario», που αναφέρει ότι ο Αργεντινός τεχνικός ειδοποίησε τη διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» για την αποχώρησή του.

Ο συντάκτης του ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο «Τσόλο» Σιμεόνε δεν έχει, πλέον, να προσφέρει κάτι άλλο στην Ατλέτικο μετά τα μεστά διακρίσεων χρόνια που πέρασε στο «Βιθέντε Καλντερόν» και αναζητεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Η περίπτωση της Τσέλσι του την προσφέρει, καθώς η εργασία στην Premier League, που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αποτελεί από μόνο της μια ευκαιρία κι ένα δέλεαρ, ενώ οι οικονομικές απολαβές είναι ένα δεύτερο.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται έτοιμος να του δώσε 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ποσό που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν. Πόσο μάλλον όταν τώρα εισπράττεις τα μισά...

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις