Βόλεϊ: Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του «Ζηρίνειου»

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 22:30
UPD:22:36
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ύστερα από έναν εξαιρετικό αγώνα, ενδεχομένως τον καλύτερο φετινό έως τώρα στην Α1 Ανδρών, ο ΠΑΟΚ νίκησε στο «Ζηρίνειο» την Κηφισιά με 3-2 κάνοντας μεγάλη ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί να χάνει 0-2. 

Ο «Δικέφαλος» διέκοψε το αήττητο φετινό εντός έδρας σερί της Κηφισιάς, μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την αποψινή αντίπαλό του και τον Φοίνικα Σύρου, αλλά η ομάδα των βορείων προαστίων με τον κερδισμένο βαθμό διατήρησε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΟΚ, αφού στον πρώτο γύρο είχε νικήσει με 3-1 στην Πυλαία.

Σε κάθε περίπτωση, στο Ζηρίνειο παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Η Κηφισιά ατύχησε να μην έχει διαθέσιμο το «βαρύ πυροβολικό» της στην επίθεση, τον Σέρβο Ζόραν Γιοβάνοβιτς που είναι με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, με αποτέλεσμα στη θέση του διαγώνιου να παίξει ο Όλεγκ Κόβαλτσουκ, ο οποίος προέρχονταν από αποθεραπεία στο γόνατο.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε προς στιγμή στριμωγμένος μετά το 0-2, αλλά με σούπερ επίθεση της οποίας ηγήθηκε ο εκρηκτικός Ρολάντο Σεπέδα, που σταμάτησε στους 30 πόντους, κάλυψε τις αδυναμίες του στην υποδοχή και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στην ανατροπή, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ στη Σύρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις