Ισπανία: Μπαρτσελόνα από... άλλο πλανήτη

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 23:18
UPD:23:21
REUTERS/ALBERT GEA
Η ομάδα της Βαρκελόνης με χατ τρικ του Σουάρες κι από ένα γκολ των Μέσι, Ράκιτιτς και Νεϊμάρ διέλυσε με 6-1 την Θέλτα στο «Νόου Καμπ» και παραμένει στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
A- A A+

Με νίκες προχώρησαν στην 24η αγωνιστική της Primera Division, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ομάδα της Βαρκελόνης με χατ τρικ του Σουάρες κι από ένα γκολ των Μέσι, Ράκιτιτς και Νεϊμάρ διέλυσε με 6-1 την Θέλτα στο «Νόου Καμπ» και παραμένει στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ενώ μεσοβδόμαδα θα παίξει και το εξ αναβολής ματς με την Σπόρτινγκ Χιχόν, οπότε θα έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί περισσότερο από την Ατλέτικο και την Ρεάλ Μαδρίτης (στο +3 βρίσκεται σήμερα από τους «ροχιμπλάνκος και στο +4 από τους «μερένγκες»).

Ομάδα από άλλο πλανήτη η «Μπαρτσα» στο δεύτερο μέρος έκανε «φύλο και φτερό» την Θέλτα, που στο πρώτο ημίχρονο προβλημάτισε τους γηπεδούχους και, μάλιστα, ισοφάρισε με το πέναλτι του Γκουϊντέτι το γκολ που είχε πετύχει ο Μέσι με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Το «κλου» της βραδιάς ήταν το πέναλτι με πάσα που εκτέλεσε ο Μέσι κι έδωσε την ευκαιρία στον Σουάρες να πετύχει το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι, ενώ για τον μεγάλο Αργεντινό άσο αυτό που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ήταν το νούμερο 299 στην primera division.

Με το γκολ του Φερνάντο Τόρες μόλις στο 2ο λεπτό η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Χετάφε κι εξακολουθεί να «κυνηγάει» τη Μπαρτσελόνα, έχοντας, όμως, κι ένα ματς περισσότερο. 

Στα άλλα τρία σημερινά ματς οι γηπεδούχοι έκαναν το 3Χ3. Η Σοσιεδάδ πήρε βαθιά ανάσα με το 3-0 επί της Γρανάδα, η Σεβίλλη επικράτησε με 2-0 της Λας Πάλμας κι εξακολουθεί να... ονειρεύεται το Champions League, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Εϊμπάρ της ουραγού και «καταδικασμένης» Λεβάντε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις