Μπάσκετ: Το Ρέθυμνο σόκαρε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 21:01
UPD:21:05
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Η νίκη του Ρεθύμνου επί του ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη, με 97-84, ήταν το αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση στις σημερινές αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής.

Οι Κρήτες πανηγύρισαν την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από οκτώ παιχνίδια, απέναντι σε έναν κουρασμένο αντίπαλο από τον οποίο έλειψαν και σήμερα οι Βασιλειάδης, -Σχορτσανίτης και ο οποίος έπαιξε σε άδεια λόγω τιμωρίας έδρα.

Με τη νίκη του το Ρέθυμνο έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονής, ενώ μπορεί να ελπίζει ακόμη και σε συμμετοχή στα πλέι οφ. Κορυφαίος του Ρεθύμνου ήταν ο Στόουν με 19 πόντους, ενώ για τον «Δικέφαλο», που μέτρησε τη 10η ήττα στην Α1, πρώτος σκόρερ ήταν ο Χάτσερ με 20 πόντους.

Στην Τρίπολη, ο Αρκαδικός πήρε τη νίκη που ήθελε για να συνεχίσει να ελπίζει στη σωτηρία, καθώς επιβλήθηκε στην Τρίπολη με 77-67 του Κολοσσού Ρόδου, σημειώνοντας την τέταρτη επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα.

Στις νίκες επέστρεψε και ο Κόροιβος ύστερα από έξι ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς επικράτησε στην Αμαλιάδα με 87-77 της Κηφισιάς ανεβάζοντας την απόδοσή του στην τελευταία περίοδο και με τους Χάρις (26 πόντοι), Τσάπιν (22) σε μεγάλο βράδυ.

Η ΑΕΚ δεν είχε πρόβλημα στην Καβάλα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, την οποία νίκησε 65-55 σημειώνοντας τη 14η νίκη και κρατώντας σταθερά την τρίτη θέση.

Από την Ένωση διψήφιος σε πόντους ήταν μόνο ο Χέρστον (15), ενώ από τους γηπεδούχους εντυπωσίασε ο Λίον Ουίλιαμς, που σκόραρε 18 πόντους και «κατέβασε» 20 ριμπάουντ!

Το ίδιο άνετα νίκησε και ο Άρης στα Τρίκαλα την ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα με 83-68 και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση, με τη 13η φετινή νίκη.

Κορυφαίοι των «κίτρινων» ήταν οι  Ουάιτ (22 πόντοι), ΜακΝίλ (21) και Χάγκινς (15), ενώ από τη θεσσαλική ομάδα διακρίθηκε ο Τζόουνς με απολογισμό 17 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις