Χάντμπολ: Διακόπηκε λόγω επεισοδίων ο πρώτος ημιτελικός στο φάιναλ 4 του Κυπέλλου Γυναικών

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 16:34
UPD:16:43
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ 4 στο Κύπελλο Ελλάδας στις Γυναίκες, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αμύντα Αμύνταιου και είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του, καθώς έγινε εισβολή οπαδών και στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε εισβολή κουκουλοφόρων, χωρίς διακριτικά, οι οποίοι μπήκαν ακόμη και στο χώρο που διεξαγόταν η αναμέτρηση, με τα επεισόδια να επεκτείνονται και σε εκείνο το σημείο.

Στη συνέχεια οι συμπλοκές μεταφέρθηκαν και εκτός γηπέδου μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, κι ενώ οι δύο σύλλογοι της Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθούν αύριο στην Τούμπα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων έγινε με αξιοσημείωτη καθυστέρηση. Τραυματισμοί έως τώρα δεν έχουν αναφερθεί, ενώ στο σημείο της διακοπής ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ με 17-12.

Στο γήπεδο της Μίκρας βρισκόταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία των ανθρώπων που αποτελούσαν την ασφάλειά του, δηλώνοντας «λυπάμαι που χάλασε η γιορτή. Τα εξετάζουμε όλα, θα δούμε τι θα γίνει». 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις