Τζόρτζεβιτς: «Ήταν η πιο μεγάλη νίκη μέχρι τώρα στην Euroleague»

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 00:48
UPD:00:50
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Πήραμε πολλά από τον Ραντούλιτσα. Όλοι οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί».

A- A A+

Ως τη μεγαλύτερη νίκη που έχει πετύχει μέχρι τώρα στη διοργάνωση ο Παναθηναϊκός χαρακτήρισε αυτή επί της Αναντολού Εφές ο Τζόρτζεβιτς.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» κυριολεκτικά «έσταζε μέλι» για τους παίκτες του: «Για μας θεωρώ πως ήταν η πιο σημαντική νίκη ως τώρα. Νίκη που ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια από όλους. Ημασταν ομάδα με κεφαλαίο το Ο. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ, τομέας που είναι ιδιαίτερα καλή η Εφές, ειδικά στα επιθετικά».

Δεν παρέλειψε επίσης να σταθεί και στις απουσίες που είχε ο Παναθηναϊκός: «Τις τελευταίες ημέρες είχαμε τρεις παίκτες εκτός προπονήσεων. Ο Διαμαντίδης είχε πρόβλημα όμως προσπάθησε να παίξει με γενναιότητα. Το ίδιο με τους Γιάνκοβιτς και Πάβλοβιτς που έλειψαν από δύο προπονήσεις. Υπήρχε συναγερμός στα αποδυτήρια, αλλά όλοι έδωσαν το καλύτερο και όλα πήγαν καλά ως αποτέλεσμα».

Πρόσθεσε ακόμη ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού»: «Πήραμε πολλά από τον Ραντούλιτσα. Όλοι οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί. Οι παίκτες πάσαραν πολύ και από αυτό πήραμε πολλές λύσεις, έχοντας πιο πολλές επιλογές στην επίθεση. Δουλεύουμε κάθε μέρα και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι το να μοιράζουμε την μπάλα έχει καλύτερα επιθετικά αποτελέσματα. Κόψαμε κάποιες από τις δυνάμεις τους, όπως τα επιθετικά ριμπάουντ, όπου είναι από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση. Όπως και στα σουτ, όπου τους αναγκάσαμε στη χειρότερη νύχτα τους στη διοργάνωση. Ολοι έδωσαν το καλύτερο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις