Η Παρί Σεν Ζερμέν ανανέωσε ως το 2018 με Μπλαν

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 13:43
UPD:13:46
REUTERS/GONZALO FUENTES
A- A A+

Πριν από μερικούς μήνες οι εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο Λοράν Μπλαν θα αποχωρούσε από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της φετινής περιόδου, τα γεγονότα όμως διέψευσαν πανηγυρικά τις προβλέψεις.

Σήμερα η πρωταθλήτρια Γαλλίας ανακοίνωσε τη διετή επέκταση της συνεργασίας της με τον 50χρονο Γάλλο τεχνικό, που θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ως τον Ιούνιο του 2018.

Ο Μπλαν ανέλαβε την Παρί το 2013 και τη μεταμόρφωσε σε απόλυτη πρωταγωνίστρια του Σαμπιονά, αφού σε αυτό το διάστημα οι πρωτευουσιάνοι μετρούν δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Γαλλίας, ένα Λιγκ Καπ και τρία Trophées des Champions. 

Τα πρωταθλήματα οσονούπω θα γίνουν τρία, αφού ύστερα από 25 αγωνιστικές η πρωτοπόρος στη Ligue 1 έχει φτάσει στους 69 βαθμούς παραμένοντας αήττητη, ενώ η δεύτερη Μονακό βρίσκεται στους 45!

Παράλληλα, η Παρί έχει προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και θα διεκδικήσει την είσοδο στα προημιτελικά απέναντι στην Τσέλσι, θα παίξει στον τελικό του Coupe de la Ligue με τη Λιλ και μετέχει στους «8» του Κυπέλλου Γαλλίας.

«Είναι μεγάλη χαρά που ανανέωσα το συμβόλαιο με την Παρί. Ελπίζω να κάνω την ομάδα πρέσβη του γαλλικού ποδοσφαίρου» ήταν η δήλωση του Μπλαν μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, που όπως και το προηγούμενο θα του αποφέρει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των περίπου 5 εκ. ευρώ ετησίως. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις