Στηρίζει τα αιτήματα της ΚΕΔΚΕ ο ΣΥΝ

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2005 18:07
UPD:18:10
A- A A+

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού στηρίζει σειρά αιτημάτων, που έχει θέσει η ΚΕΔΚΕ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των συμβασιούχων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ, ενώ τάχθηκε υπέρ της ανάδειξης αιρετού περιφερειάρχη.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Π. Κουκουλόπουλος ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΝ ότι «οι εξελίξεις έχουν ένα θετικό χαρακτήρα http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/06/1086169.htm , πρέπει όμως να ολοκληρωθούν στην πράξη, έτσι ώστε να σταματήσει όλο το πολιτικό και πελατειακό σύστημα της χώρας να παίζει παιχνίδια στην πλάτη των συμβασιούχων, καθιστώντας σαφές ότι εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τους εργαζόμενους, θα δώσουμε μαζί τον αγώνα ως το τέλος, έτσι ώστε και οι συμβασιούχοι να δικαιωθούν και η Αυτοδιοίκηση να μην καταρρεύσει».

Για το ζήτημα του εκλογικού νόμου, ο κ. Κουκουλόπουλος δήλωσε ότι «χθες από την πλευρά του πρωθυπουργού υπήρξε ένα μάλλον τελικό ξεκαθάρισμα σε ό,τι αφορά το 42% -έχει κλειδώσει, τις λεπτομέρειες θα τις δούμε από δω και πέρα- και θέλω να πω ότι εμείς θέλουμε να κρατάμε τη διαφωνία μας που είναι ισχυρή και όχι για το θεαθήναι».

Για το ίδιο θέμα, ο κ. Αλαβάνος σημείωσε ότι «έρχεται η κεντρική εξουσία στο παρά πέντε των εκλογών και λέει ότι «αυτό το εκλογικό σύστημα αποφασίσαμε για σας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή