Συνάντηση Παπανδρέου με τον σουηδό υφυπ. Εξωτερικών

Επαφές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ενόψει ΔΕΘ
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2005 11:50
A- A A+

Με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας, Χάνς Ντάλγκρεν, (παλαιό συνεργάτη του δολοφονηθέντος ηγέτη της χώρας, Ούλοφ Πάλμε συναντήθηκε το πρωί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν το ζήτημα της μεταρρύθμισης του ΟΗΕ, μία συζήτηση που έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς η Σουηδία αναλαμβάνει την προεδρία της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, τα ευρωτουρκικά (ο κ. Παπανδρέου ανέπτυξε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το θέμα αυτό), καθώς και ο ρόλος της Ε.Ε. στο Κυπριακό.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έχει συναντήσεις με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, της ΠΑΣΕΓΕΣ και της ΓΕΣΑΣΕ ενόψει της ομιλίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το βράδυ θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Β΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, ο πρόεδρος του κινήματος, ζήτησε να καταβληθεί στα φτωχότερα στρώματα, επίδομα θέρμανσης. Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει επιστροφή στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα μεγάλου μέρους των φόρων που εισπράττει η κυβέρνηση από την αύξηση των φόρων στα καύσιμα και χαρακτήρισε ένα τέτοιο μέτρο κοινωνικά δίκαιο.

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή