Super League: Νίκη παραμονής ο Πλατανιάς, 2-0, τον Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 16:50
UPD:16:52
INTIME SPORTS
A- A A+

Την παραμονή του στη Super League εξασφάλισε ουσιαστικά ο Πλατανιάς, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ήταν η πρώτη νίκη των Κρητικών επί των Αρκάδων στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων (εντός κι εκτός έδρας) σε επίπεδο της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας, χάρις στην οποία το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις και ουσιαστικά δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του μακριά από την Τρίπολη και πήραν αυτό που άξιζαν. Ούτε μία κλασική ευκαιρία σε όλο το ματς δεν έχασε ο Αστέρας και, πλέον, ο Πανιώνιος έχει την ευκαιρία, εάν νικήσει τον Παναιτωλικό να πάρει προβάδισμα έναντι των Αρκάδων στη μάχη για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα play offs.

Από το πρώτο 45λεπτο στα Περιβόλια αυτό που αξίζει να θυμάται κανείς ήταν δύο πράγματα. Ο πολύ δυνατός αέρας που φυσούσε και το υπέροχο γκολ του Φανούρη Γουνδουλάκη στο 20΄, με το οποίο οι Χανιώτες μπήκαν με προβάδισμα στ΄ αποδυτήρια.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων έπιασε το φοβερό σουτ μετά την εκτέλεση κόρνερ κι έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μπαντή πετυχαίνοντας ένα από τα πιο όμορφα γκολ στο πρωτάθλημα της Super League από την έναρξη της περιόδου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να «καθαρίσει» το ματς, αλλά ο Μπαντής απεσόβησε το 2-0 στο τετ-α-τετ που είχε με τον Ράμος. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο ακόμη κλασικές ευκαιρίες για να μην έχουν το άγχος μέχρι το τέλος, στο 72΄ με τον Ράμος (απέτυχε να βάλει την προβολή) και στο 74΄ με το σουτ του Γκνιάτιτς να περνάει δίπλα από το δοκάρι, ωστόσο, δεν κατάφεραν να «κλειδώσουν» το παιχνίδι.

Τελικά στο 80΄ ο Ανγκούλο στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα νίκησε τον Μπαντή (2-0) και ουσιαστικά όλα είχαν τελειώσει, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην πρώτη του νίκη μετά από 7 παιχνίδια και τον Αστέρα να περιμένει «στραβοπάτημα» του Πανιωνίου την ερχόμενη Δευτέρα με τον Παναιτωλικό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις