Ευ. Βενιζέλος: «Ο κ. Καραμανλής εφαρμόζει μία πολιτική που δεν είναι μόνο ταξική, αλλά και τυφλή»

Ζήτησε παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο θέμα Κοκκινούλη
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2005 15:02
A- A A+

«Ο κ. Καραμανλής εφαρμόζει πλέον μια πολιτική που δεν είναι μόνο ταξική, αλλά και τυφλή. Εχει αναγορεύσει σε εσωτερικό εχθρό τους εργαζόμενους στους οποίους αποδίδει όλη την ευθύνη για τα προβλήματα παραγωγικότητας, ανταγωνιστικότητας και προοπτικής της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τη ΓΣΕΕ ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Αυτό είναι μια εσφαλμένη, αντιλαϊκή, αντικοινωνική και αντιαναπτυξιακή προσέγγιση. Με αυτές τις σκέψεις και αυτά τα μυαλά η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κάτι ωφέλιμο για τα λαϊκά στρώματα», είπε ο κ. Βενιζέλος.

Εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις που φέρεται να έκανε χθες ο αγροτοσυνδικαλιστής της ΝΔ Θανάσης Κοκκινούλης, τις οποίες ο ίδιος διέψευσε http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/07/1086584.htm , ο κ. Βενιζέλος είπε:

«Μια παράταξη που κέρδισε τις εκλογές με το σύνθημα της σεμνότητας, της ταπεινότητας, της διαφάνειας και της εντιμότητας έχει υποχρέωση να αντιμετωπίσει με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια ένα τέτοιο ζήτημα. Το ζήτημα είναι προφανώς μείζονος σημασίας και είμαι σίγουρος ότι θα επέμβει ο πρωθυπουργός και θα δώσει πειστική απάντηση στην κοινή γνώμη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή