Euroleague: «Μονόδρομος» για τον Ολυμπιακό η νίκη επί της Κίμκι

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 08:15
ACTION IMAGES/THANASIS KALLIARAS

Τυχόν ήττα από τους Ρώσους, που έχουν 4 νίκες σε 5 παιχνίδια, ενώ οι Πειραιώτες έχουν ρεκόρ 2-3, μπορεί να αποβεί καθοριστική στη συνέχεια.

A- A A+

Παιχνίδι «χωρίς αύριο» είναι το αποψινό για τον Ολυμπιακό με την Κίμκι (21:45) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 6ης (προτελευταίας) αγωνιστικής του πρώτου γύρου του Top 16 της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» που ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο την Β΄ φάση της διοργάνωσης με 2 νίκες σε ισάριθμα ματς (Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ Κούτσα), «προσγειώθηκαν ανώμαλα» στη συνέχεια με αποτέλεσμα να μετρούν 3 σερί ήττες (Μπάμπεργκ, Ζαλγκίρις Κάουνας και Ρεάλ Μαδρίτης).

Ο σημερινός αγώνας με την πρωτοπόρο του ομίλου, Κίμκι, είναι για την ελληνική ομάδα «χωρίς αύριο», καθώς μόνο με νίκη θα διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στα play offs. Τυχόν ήττα από τους Ρώσους, που έχουν 4 νίκες σε 5 παιχνίδια, ενώ οι Πειραιώτες έχουν ρεκόρ 2-3, μπορεί να αποβεί καθοριστική στη συνέχεια.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει τον Ντάνιελ Χάκετ (τραυματίστηκε στη Μαδρίτη). Ο πιο φορμαρισμένος, ίσως, παίκτης του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να δώσει το παρόν στο ματς, που μπορεί να κρίνει πολλά στην υπόθεση πρόκριση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις