Θεσσαλονίκη - Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις διαδηλώσεις ενόψει ΔΕΘ

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2005 14:28
A- A A+

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στη Θεσσαλονίκη για τις διαδηλώσεις, αύριο και μεθαύριο, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στην 70η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Τον κύκλο των κινητοποιήσεων ανοίγουν αύριο οι εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας που οργανώνουν συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο και πορεία προς το Συνεδριακό Κέντρο "Ι.Βελλίδης", ενώ το βράδυ του Σαββάτου θα γίνουν τρεις συγκεντρώσεις.

Συγκεκριμένα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ στην πύλη του λιμανιού και στη συνέχεια πορεία προς την πλατεία της ΧΑΝΘ.

Την ίδια ώρα η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και εργατικά κέντρα της Μακεδονίας πραγματοποιούν συγκέντρωση στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και πορεία, επίσης προς τη ΧΑΝΘ, ενώ στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν στις 18:00 κινήσεις προσκείμενες στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Σήμερα, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη έκαναν λόγο περί μεγαλειώδους συγκέντρωσης. Ο κ. Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΑΜΕ, κατήγγειλε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τη χαρακτήρισε αντιλαϊκή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή