Πόλο: Ανέβαλε το χειρουργείο για χάρη της Εθνικής και του ΝΟΒ η Ρουμπέση

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 23:21
UPD:23:23
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Η Ρουμπέση αποφάσισε, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της, να παρατείνει το χειρουργείο για μετά το καλοκαίρι.

A- A A+

Στροφή 180 μοιρών έκανε η Αντιγόνη Ρουμπέση, η οποία αποφάσισε να αναβάλλει την επέμβαση στο γόνατο προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογό της (Βουλιαγμένη) και την Εθνική Γυναικών στο προολυμπιακό τουρνουά.

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχει υποστεί αποκόλληση χόνδρου στο γόνατο και παρά τη συμβουλή των γιατρών να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, η Ρουμπέση αποφάσισε, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της, να παρατείνει το χειρουργείο για μετά το καλοκαίρι. Έως τότε, η διεθνής αθλήτρια θα υποβάλλεται σε θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο και ενεργοποιημένα αιμοπετάλια.

«Οι στόχοι της Βουλιαγμένης και της Εθνικής ομάδας είναι πολύ μεγάλοι για μένα, αλλά είναι και όνειρα ζωής. Αποφάσισα μετά από την συζήτηση που είχα με τον γιατρό μου και φυσικά την συγκατάθεσή του να παρατείνω το χειρουργείο για μετά το καλοκαίρι και του Ολυμπιακούς Αγώνες, που ελπίζω και εύχομαι να είμαστε εκεί, και αφού ολοκληρώσω όλες μου τις υποχρεώσεις με την Βουλιαγμένη και με την Εθνική ομάδα» ήταν η δήλωσή της.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις