Συνάντηση Παπανδρέου με αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2005 16:05
A- A A+

Τις απόψεις του εμπορίου για την οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα εξέθεσε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, αντιπροσωπεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

«Ζητήσαμε λιγότερο κράτος, ο πολίτης να μην ταλαιπωρείται στις συναλλαγές του με το Δημόσιο, ζητήσαμε πάταξη της φοροδιαφυγής, η οποία θεωρούμε ότι λειτουργεί αθέμιτα ανταγωνιστικά εις βάρος των οργανωμένων επιχειρήσεων», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Δημήτρης Αρμενάκης, μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Αρμενάκης είπε επίσης ότι ζήτησαν την κατάργηση πολλών φορέων και υπηρεσιών του Δημοσίου για την περιστολή της σπατάλης και το μικρότερο κράτος, την ειδική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την παραμονή του αφορολόγητου αποθεματικού στις δυνατότητες της επιχείρησης και την φορολόγηση των ατομικών επιχειρήσεων, όπως και των προσωπικών εταιρειών.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ είπε ότι ο κ. Παπανδρέου άκουσε με πολύ ενδιαφέρον αυτά τα ζητήματα, όπως και σωρεία άλλων θεμάτων που του έθεσαν. «Καταλήξαμε με την υπόσχεσή του να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», τόνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή