Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τον Γκουαρντιόλα

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 15:23
UPD:15:36
REUTERS/DYLAN MARTINEZ
A- A A+

Το μεγαλύτερο deal της χρονιάς είναι πλέον γεγονός, με τη Μάντσεστερ Σίτι να ανακοινώνει σήμερα το μεσημέρι τη συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που θα αντικαταστήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο του συλλόγου στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Ισπανός προπονητής, που οδηγεί την Μπάγερν Μονάχου στην κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος Γερμανίας ενώ στοχεύει ψηλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, αφότου ο Πελεγκρίνι επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

«Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώνει ότι πριν λίγες εβδομάδες ήρθε σε συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, προκειμένου να γίνει ο προπονητής μας από τη σεζόν 2016/17 και μετά. Το συμβόλαιο θα είναι τριετούς διάρκειας. Επί της ουσίας αυτή ήταν η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, οι οποίες είχαν ξεκινήσει και είχαν διακοπεί το 2012» αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση.

«Λόγω του σεβασμού που έχουμε προς τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους ποδοσφαιριστές, ο σύλλογος γνωστοποίησε αυτή την απόφαση για να σταματήσει και η φημολογία που είχε αναπτυχθεί» προστίθεται σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, η οποία καταλήγει:

«Ο Μανουέλ, ο οποίος στηρίζει πλήρως την απόφαση να γίνει αυτή η ανακοίνωση, είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να πετύχει τους στόχους του για την περίοδο που διανύουμε και διατηρεί το σεβασμό και την δέσμευση όλων όσοι εμπλέκονται με την ηγεσία του συλλόγου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις