Παναθηναϊκός: Πλήγμα με Μπουμάλ και Τελάντερ

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 21:05
UPD:21:07
INTIME SPORTS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ

Πιο άσχημα ήταν τα νέα για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος λίγα λεπτά αφόρου μπήκε στο ματς αντί του Καλτσά έπεσε άτσαλα στο έδαφος και τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη (αντικαταστάθηκε αμέσως).

A- A A+

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στα Χανιά επί του Πλατανιά (3-2), καθώς οι «πράσινοι» θα χάσουν γι΄ αρκετό τους Μπουμάλ και Τελάντερ που τραυματίστηκαν στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός, η έξοδος του οποίου στο δεύτερο μέρος έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πετύχουν δύο γκολ, υπέστη θλάση ορθού μηριαίου και θα μείνει στα... πιτς για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Με δεδομένη και την απουσία του Κουτρουμπή γι΄ άλλες δύο αγωνιστικές και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Σάντσεθ είναι πολύ πιθανό στο επόμενο παιχνίδι να κάνει το ντεμπούτο του στο κέντρο της άμυνας ο νεοαποκτηθείς, Ροντρίγκο Μολέδο ως παρτενέρ του Ταυλαρίδη.

Πιο άσχημα ήταν τα νέα για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος λίγα λεπτά αφόρου μπήκε στο ματς αντί του Καλτσά έπεσε άτσαλα στο έδαφος και τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη (αντικαταστάθηκε αμέσως). Ο Αφρικανός μπορεί να γλίτωσε το κάταγμα, αλλά υπέστη εξάρθρωση κλείδας, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις