Μπάσκετ: Με «περίπατο» 103-60 ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 18:41
UPD:18:52
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο αγώνας με τον Αρκαδικό αποτέλεσε την καλύτερη... εκτόνωση για τον προερχόμενη από την ήττα στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν την υποχρέωση στην Τρίπολη χωρίς να ιδρώσουν, καθώς επικράτησαν με το ευρύτατο 103-60 και σημείωσαν την 16η νίκη σε 17 αγωνιστικές στην Α1, διοργάνωση στην οποία κατέχουν την κορυφή στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για κριτική, αφού η διαφορά των 43 πόντων «μιλά» από μόνη της για τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους αντίπαλους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής και στους 12 παίκτες του, εκ των οποίων ο Κώστας Παπανικολάου έκανε ντεμπούτο στην Α1 με τον Ολυμπιακό.

Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους και η επάνοδος του Ματ Λοτζέσκι στην αγωνιστική δράση, με τον Βελγοαμερικανό φόργουορντ να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση, δείχνοντας πόσο έλειψαν οι υπηρεσίες του στην πειραϊκή ομάδα.

Στα 13:17 λεπτά που αγωνίστηκε, ο Λοτζέσκι πρόλαβε να σκοράρει 23 πόντους (!) με απόλυτη ευστοχία: 5/5 τρίποντα, 4/4 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο!

Από την πλευρά του, ο Παπανικολάου ξεκίνησε «μουδιασμένα» αλλά προϊόντος του χρόνου «λύθηκε» και πρόσφερε στην ομάδα του 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα κλέψιμο, κάνοντας θετικό ξεκίνημα στη νέα θητεία του στον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις