Ν.Βεζυρτζής: «Με τον Τούντορ στο Καραϊσκάκη»

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 16:03
UPD:16:08
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο παράγοντας της ΠΑΕ, Νίκος Βεζυρτζής, εξερχόμενος από την αίθουσα επισήμανε ότι θα ακολουθήσει και νέα σύσκεψη κορυφής αύριο Δευτέρα, ωστόσο, υποστήριξε ότι στην παρούσα φάση «θέμα προπονητή δεν τίθεται» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Παραμένει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ μέχρι νεοτέρας, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Βεζυρτζής μετά το σημερινό δ.σ. που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησης γύρω από το μέλλον του Κροάτη προπονητή δεν έγιναν γνωστές. Ο παράγοντας της ΠΑΕ, Νίκος Βεζυρτζής, εξερχόμενος από την αίθουσα επισήμανε ότι θα ακολουθήσει και νέα σύσκεψη κορυφής αύριο Δευτέρα, ωστόσο, υποστήριξε ότι στην παρούσα φάση «θέμα προπονητή δεν τίθεται».

«Θα συναντηθούμε ξανά αύριο, οπότε δεν πήραμε κάποια απόφαση», είπε ο κ. Βεζυρτζής, ο οποίος απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου για το μέλλον του Τούντορ σχολίασε «Θέμα προπονητή δεν τίθεται. Με τον κ. Τούντορ θα πάμε στον Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.»

Ο στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη είπε ακόμη ότι ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ για τους συχνούς τραυματισμούς των παικτών, ενώ είπε ακόμη πως «για όλα ενημερώθηκε ο κ. Σαββίδης. Θα έχουμε και νέα σύσκεψη αύριο, οπότε προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο».

Στα... πηγαδάκια, πάντως, συζητιόταν έντονα ότι ο Τούντορ πήρε «παράταση ζωής» στον πάγκο και θα παίξει το «τελευταίο του χαρτί» στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, ενώ υπήρχε και η άποψη ότι «δεν ΄΄τελείωσε σήμερα, αλλά από αύριο θα αποτελεί παρελθόν».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις