Στη Σύνοδο του Παγκόσμιου Προοδευτικού Φόρουμ ο Παπανδρέου

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2005 21:11
A- A A+

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μεταβαίνει αύριο, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στο Μιλάνο, όπου και θα συμμετάσχει στην Ετήσια Σύνοδο του Παγκόσμιου Προοδευτικού Φόρουμ, που αποτελείται από ευρωπαίους σοσιαλιστές ηγέτες, σοσιαλιστές μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Οι εργασίες της Συνόδου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο, 9 και 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα παρακαθίσει στο γεύμα εργασίας των Ιδρυτικών μελών του Συμβουλίου του Φόρουμ, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και θα συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα «Αναθεώρηση της λειτουργίας του ΟΗΕ».

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, θα μιλήσει στην Ολομέλεια του Φόρουμ, με θέμα: «Παγκόσμιο Προοδευτικό Οραμα», στην οποία θα προεδρεύσει ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Νταλέμα, και θα συμμετάσχουν ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντόνιο Γκουτέρες και ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, Πασκάλ Λαμί.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης θα γίνει και δορυφορική σύνδεση με τη Συνέλευση Πολιτών του ΟΗΕ, η οποία συνέρχεται την ίδια ώρα στην Περούτζια της Ιταλίας, με θέμα: «Πολιτικές κατά της φτώχειας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή