Μπάσκετ: Κοντά σε Χέινς ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 16:20
UPD:16:26
EPA/VALDA KALNINA

Οι «πράσινοι», πάντως, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο και δείχνουν αποφασισμένοι να καταβάλλουν τα χρήματα που απαιτούνται για να «σπάσουν» το συμβόλαιο του Χέινς (φωτ. αρχείου) και να τον φέρουν στην Αθήνα.

A- A A+

 Ο Μαρκίζ Χέινς της Σάσαρι είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την θέση του γκαρντ που αναζητείται από τους «πράσινους».  

Ο 30χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ (διαθέτει γεωργιανό διαβατήριο κι ως εκ τούτου δεν πιάνει θέση ξένου) πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της ιταλικής ομάδας (13.6 πόντους και 4.4 ασίστ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας), ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σάσαρι.

Οι «πράσινοι», πάντως, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο και δείχνουν αποφασισμένοι να καταβάλλουν τα χρήματα που απαιτούνται για να «σπάσουν» τοι συμβόλαιο του Χέινς και να τον φέρουν στην Αθήνα.

Επίσης σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η η υπόθεση της επιστροφής του Μαικ Μπράμος στο ρόστερ. Ο ομογενής γκαρντ ανήκει στην ιταλική Βερόνα, αλλά η περίπτωσή του δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες και το πιθανότερο είναι ότι θα ξαναφορέσει τα πράσινα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις