Δεκαεξάχρονος ανάγκασε 17χρονη να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 12:06
UPD:12:08
SHUTTERSTOCK

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σχηματίστηκε σε βάρος ενός 16χρονου από την Αττική, ο οποίος κατηγορείται ότι ανάγκασε 17χρονη να του αποστείλει  γυμνές της φωτογραφίες.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας της 17χρονης το περασμένο καλοκαίρι υπέπεσε στην αντίληψή του διαδικτυακή συνομιλία σεξουαλικού περιεχομένου, μεταξύ της κόρης του, η όποια διατηρεί προφίλ σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και άλλου διαδικτυακού χρήστη. Στη συνέχεια η μητέρα της 17χρονης εντόπισε το προφίλ του χρήστη με τον οποίο συνομιλούσε η ανήλικη κόρη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο διαχειριστής του παραπάνω προφίλ ζήτησε με επιμονή και τελικά έπεισε την ανήλικη κοπέλα να του στείλει γυμνές φωτογραφίες.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 16χρονου σε περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνα που έγινε χθες παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 16χρονου ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις και διαπιστώθηκε η διαχείριση του επίμαχου προφίλ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα επανυποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή