Βόλεϊ: Ευρωπαϊκός αποκλεισμός... εις διπλούν για Ολυμπιακό

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 20:33
UPD:20:43
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο του αγώνα Ολυμπιακός - Σουργκούτ.

A- A A+

Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αποκλείστηκαν, ενάντια στα προγνωστικά, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαν.

Οι άνδρες, που είχαν ηττηθεί την περασμένη εβδομάδα στη Ρωσία από τη Σουργκούτ με 2-3, έχασαν καθαρά απόψε και στο Ρέντη, με 0-3 και αποχαιρέτησαν το Κύπελλο Συνομοσπονδίας (CEV Cup), όπου κατόρθωσαν να φτάσουν ως τα προημιτελικά.

Ο Ολυμπιακός έχασε τα πρώτα δύο σετ με το ίδιο σκορ (22-25), πάλεψε στο τρίτο και προηγήθηκε 20-17, αλλά δεν κατόρθωσε να το κατακτήσει για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Την ίδια μοίρα, όμως, είχε και η γυναικεία ομάδα του συλλόγου, η οποία αποκλείστηκε στη φάση των «16» του Challenge Cup από την C.S.M. Βουκουρεστίου.

Οι «ερυθρόλευκες», που πριν από μία εβδομάδα είχαν επικρατήσει με 3-0 στο «Μελίνα Μερκούρη», πραγματοποίησαν χείριστη εμφάνιση και δεν κατόρθωσαν απόψε να διαχειριστούν τη νίκη τους στη ρουμανική πρωτεύουσα.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχασε 1-3 με «κάτω τα χέρια», ενώ απόλεσε και το «χρυσό σετ» (13-15), που θα έδινε την πρόκριση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει άδοξο κι εν πολλοίς αναπάντεχο αποκλεισμό.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις