Απάντηση Ρουσόπουλου στο ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2005 16:14
A- A A+

«Με τη "μαύρη βίβλο" τους το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του αποφάσισαν να "χρωματίσουν" τον αντιπολιτευτικό τους λόγο με το χρώμα της αντίδρασης και της συντήρησης. Αντίδρασης σε κάθε αλλαγή και μεταρρύθμιση, συντήρηση των στρεβλώσεων και των αγκυλώσεων, των πρακτικών και των αντιλήψεων της 20ετούς διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Με τη "μαύρη βίβλο" τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να αναδεικνύουν τα έργα και τις ημέρες τους, τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, τις υποσχέσεις τους που έμειναν στα χαρτιά».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος απαντώντας στο εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος νωρίτερα σήμερα παρουσίασε τη «Βίβλο αναξιοπιστίας» της κυβέρνησης http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/09/09/1087553.htm .

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καταδίκασαν τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ για αυτά που έπραξαν, ή δεν έπραξαν, επί 20 ολόκληρα χρόνια: τα κρυφά χρέη και τα ελλείμματα, την ανεργία και την ακρίβεια, την αδιαφάνεια και τη διαφθορά, τη γραφειοκρατία και τον κομματισμό, το έγκλημα του Χρηματιστηρίου, την Ολυμπιακή, το Κτηματολόγιο...», σημείωσε ο κ. Ρουσόπουλος και πρόσθεσε: «Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν και στηρίζουν την κυβέρνηση, στον αγώνα που δίνει για να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία και απαιτεί η κοινωνία. Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι μονόδρομος που οδηγεί σε ένα πραγματικά ανθρώπινο, δίκαιο, κοινωνικό κράτος».

«Η αναξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ, η έλλειψη θέσεων και προτάσεων, η μιζέρια του, αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από τη σπουδή του, μέσα σε 18 μήνες, να αμαυρώσει και να μηδενίσει το υπαρκτό και αποτελεσματικό έργο μιας κυβέρνησης που θα κριθεί από τους πολίτες στο τέλος της τετραετίας», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή