Ενωτικό κλίμα επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2001 07:45
UPD:09:27
A- A A+

Στη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στις 9 Ιουλίου, στρέφεται τώρα το ενδιαφέρον στα τεκταινόμενα στο κυβερνών κόμμα, μετά την αλλαγή κλίματος στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, την Τετάρτη.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο Κώστας Σημίτης επανέλαβε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το 2004, τόνισε ότι το συνέδριο θα οδηγήσει σε αποσαφήνιση πολιτικών, ώστε η κυβέρνηση να γίνει ακόμη καλύτερη και ζήτησε σκληρή δουλειά, προκειμένου να δοθεί, όπως είπε, απάντηση στην αδικαιολόγητη κριτική.

Κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε χθες στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ο υπουργός Εξωτερικών, οι κύριοι Παπανδρέου και Παπαντωνίου σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησαν στην ανάγκη στήριξης του πρωθυπουργού και της πολιτικής του.

Για ξεκαθάρισμα πολιτικής και όχι εκκαθαρίσεις, έκανε λόγο μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 9,61, o Χρίστος Βερελής, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να στείλει μήνυμα σταθερότητας στην αγορά.

Δεν τίθεται θέμα προσώπων σε επίπεδο ηγεσίας, αλλά συμπλήρωσης και διόρθωσης της πολιτικής μας, τόνισε ο Γιώργος Μωραϊτης.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σιούφας, εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν πολύ νωρίτερα από το τέλος της τετραετίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή