Αγρότες έκλεισαν τη νέα και την παλαιά Εθνική στο ύψος του Ισθμού

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 15:48
UPD:16:00
INTIME NEWS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Τη στάση τους σκληραίνουν οι αγρότες της Πελοποννήσου, οι οποίοι τις τελευταίες ώρες έχουν κλείσει την εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού στο Καλαμάκι και δηλώνουν πως θα κρατήσουν κλειστή την ΠΑΘΕ επ' αόριστον.

Παράλληλα, οι αγρότες στις 14.45 έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο Καλαμάκι, με αποτέλεσμα να έχει αποκοπεί τελείως η Πελοπόννησος και η Δυτική Ελλάδα από την Αττική, ενώ υπάρχει μεγάλη ουρά αυτοκινήτων εκατέρωθεν του μπλόκου.

Οι αγρότες της Νεμέας που νωρίτερα είχα αποκλείσει το λιμάνι και το Τελωνείο Κορίνθου έφυγαν, έλυσαν τον αποκλεισμό και πήγαν στον Ισθμό ενισχύοντας το μπλόκο, που αριθμεί συνολικά περί τα 200 τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα και περί τους 500 αγρότες. Παράλληλα για να ενισχύσουν το μπλόκο του Ισθμού αύριο Τετάρτη το πρωί ανεβαίνουν στην Κορινθία αγρότες της Λακωνίας.

Οι αγρότες της Αρκαδίας από το μπλόκο της Νεστάνης απέκλεισαν τον δρόμο κάτω από τον ανισόπεδο κόμβο του αυτοκινητοδρόμου προς Βυτίνα και έχουν κλείσει το δρόμο για την Γορτυνία και την αρχαία Ολυμπία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή