ΠΑΣΟΚ: Το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί ο κ. Καραμανλής είναι οπισθοδρόμηση

Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2005 21:25
A- A A+

«Ο κ. Καραμανλής συνέχισε και με τη σημερινή ομιλία του την επίδειξη αναξιοπιστίας του ίδιου και της κυβέρνησής του. Ξανά εξαγγελίες που διαψεύδονται από το ανύπαρκτο έως ελάχιστο έργο και από τις περσινές εξαγγελίες του, που έχουν ήδη διαψευστεί τραγικά.

Και μόνο η εικόνα των υπουργών που έτρεχαν τις τελευταίες μέρες κάτι να τελειώσουν, για να μπορεί να επιδειχθεί έστω κάποιο έργο της τελευταίας στιγμής, είναι χαρακτηριστική της κυβερνητικής ανακολουθίας.

Χαρακτηριστική, επίσης, είναι η επιμονή του κ. Καραμανλή στη χρήση του ενεστώτος διαρκείας (προχωρούν, δημιουργούνται, προωθείται, αναβαθμίζεται, δρομολογείται, χρηματοδοτείται, και λοιπά παρόμοια ασαφή και αόριστα). Είναι μία πολύ βολική διατύπωση όταν δεν μπορείς να πεις χρονοδιαγράμματα, χρηματοδοτήσεις, δεσμεύσεις πόρων, δηλαδή κάτι συγκεκριμένο και δεσμευτικό. Ο κ. Καραμανλής αποφεύγει επιμελώς να δεσμευθεί για το πότε -έστω περίπου- θα ολοκληρωθούν αυτά που εξαγγέλλει.

Το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί ο κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, όπως και για ολόκληρη τη χώρα, είναι η στασιμότητα και η οπισθοδρόμηση», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή