Π. Αγγελόπουλος: «Κόλλησε» στους πέντε ξένους ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 22:53
UPD:23:11
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και ταυτόχρονα δηκτικός απέναντι στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά το ντέρμπι, μιλώντας στην κάμερα του OTE TV.

«Στην Ευρωλίγκα είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, σήμερα όμως νικήσαμε και χτίζουμε ψυχολογία για τη συνέχεια. Δεν έχουμε πάρει 100% το πλεονέκτημα έδρας στην Α1 καθώς υπάρχουν κάποια δύσκολα παιχνίδια ακόμα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο» είπε ο εκ των ιδιοκτητών των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε:  

«Είναι ευτύχημα που εγώ κι ο αδερφός μου είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε να συζητάμε για αλλαγές στο έμψυχο υλικό. Ο Παναθηναϊκός έχει ''κολλήσει'' στους πέντε ξένους και δεν πάει παραπάνω. Πήραμε τρεις παίκτες μέσα στη σεζόν για να ενισχυθεί η ομάδα. Ο Τζέιμς μας είπε πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Σεβαστό, αλλά δεν θα πάρουμε άλλο παίκτη. Συνεχίζουμε για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα». 

Ο αδελφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Παίζουμε πολύ καλά σαν ομάδα. Δεν είναι η διαφορά των δύο αντιπάλων για 30 πόντους, αλλά δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι. Παλιά παίρναμε ψυχολογία από Ευρωλίγκα για να ερχόμαστε στην Ελλάδα να παίζουμε, τώρα βλέπω να γίνεται το αντίστροφο… Είναι σημαντικό που δεν έγινε τίποτα και μιλάμε μόνο για μπάσκετ απόψε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις