Ευ.Βενιζέλος: Οι δηλώσεις Καραμανλή πυροδότησαν τα σενάρια για κλείσιμο της Ο.Α.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2005 14:18
A- A A+

«Η χθεσινή απάντηση του κ. Καραμανλή για την Ολυμπιακή πυροδότησε τα σενάρια για κλείσιμο της εταιρείας. Η ευθύνη του Πρωθυπουργού είναι μεγάλη γιατί αυτό και μόνο μπορεί να προκαλέσει το κλείσιμο, επειδή θα καταρρεύσει η μακροπρόθεσμη διεθνής εμπορική αξιοπιστία της Ολυμπιακής», τόνισε ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος σε όσα είπε ο κ. Καραμανλής για την Ολυμπιακή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην 70η ΔΕΘ.

Όπως επισήμανε ο κ. Βενιζέλος, «το αποτέλεσμα θα είναι να ακυρωθούν οι προσπάθειες που πρέπει να γίνουν ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργία του εθνικού αερομεταφορέα με νέο νομικό, οργανωτικό και επιχειρηματικό σχήμα. Αυτό απαιτεί όμως αφενός μεν ένα συγκροτημένο και εφαρμόσιμο σχέδιο, αφετέρου δε σοβαρή νομική και πολιτική υποστήριξη του σχεδίου αυτού σε όλα τα επίπεδα λήψης αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Αυτά πρέπει να κάνει η κυβέρνηση, αντί να περιμένει μοιρολατρικά τις εξελίξεις με την κουτοπόνηρη και μικροκομματική αντίληψη ότι θα μεταφέρει τις ευθύνες στο παρελθόν, 18 μήνες αδράνειας και ραγδαίας επιδείνωσης φτάνουν», καταλήγει ο κ. Βενιζέλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή