Super League: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της 5ης θέσης ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αστέρα Τρίπολης

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 19:13
UPD:19:26
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Το ντέρμπι της 5ης θέσης, που δίνει το «εισιτήριο» για τα play offs της Super League, ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον Αστέρα Τρίπολης δεν ανέδειξε νικητή (0-0) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν δύο δοκάρια στο ξεκίνημα του ματς, ενώ στην επανάληψη έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μπακασέτα να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Οι Αρκάδες που δεν έδειξαν πολλά πράγματα «βολεύτηκαν» με την ισοπαλία, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου είχαν νικήσει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και, πλέον, υπερτερούν του αντιπάλου τους σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Κυρίαρχος στο ματς ήταν ο Πανιώνιος. Ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ήταν τυχερή και ταυτόχρονα αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Στο 3΄ και στο 5΄ οι «κυανέρυθροι» είδαν τη μπάλα να σταματάει ισάριθμες φορές στο δοκάρι του Μπαντή, από τη σέντρα σουτ του Βλάχου και στη συνέχεια μετά το σουτ του Μασούρα.

Ακολούθησαν δύο σημαντικές φάσεις για την ομάδα του Ουζουνίδη, αρχικά με το σουτ του Οικονόμου που ανάγκασε τον Μπαντή σε δύσκολη επέμβαση κι εν συνεχεία με τον Ανσαριφάρντ να πιάνει το σουτ από πλάγια και να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Με 10 τελικές για τον Πανιώνιο και μόλις 2 για τους Αρκάδες ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν λιγότερες, παρ΄ όλα αυτά η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και πάλι για λογαριασμό των γηπεδούχων. Στο 65΄ από το σουτ του Μπακασέτα μέσα από την περιοχή ο Μπαντής έδειξε την κλάση του κι έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Η μοναδική φάση που απείλησε ο Αστέρας σημειώθηκε στο 88΄ με τον Λανθατότε να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις