Μπάσκετ: Χωρίς Λοτζέσκι ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 16:45
UPD:16:52
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό ούτε στο ντέρμπι των «αιωνίων» την προσεχή Δευτέρα, στο ΣΕΦ, αφού η ομάδα του δεν έκαναν την αλλαγή στους ξένους, αν και είχαν το δικαίωμα.

Προφανώς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκτίμησε ότι ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος σουτέρ της ομάδας του δεν είναι ακόμη σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, κάτι απολύτως φυσιολογικό μιας και ο Αμερικανός φόργουορντ επανήλθε στις προπονήσεις μόλις προχθές, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του. 

Η επιστροφή του, πάντως, στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ για το πρωτάθλημα της Α1 είναι βέβαιο ότι θα γίνει τις προσεχείς εβδομάδες, αφού ο κανονισμός επιτρέπει τρεις αλλαγές ξένων στον πρώτο γύρο και τρεις στον δεύτερο.

Ο Λοτζέσκι είχε μείνει εκτός εδώ και μερικές εβδομάδες λόγω τραυματισμού στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, τώρα όμως τρέχει κανονικά και έχει ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας να ευελπιστούν ότι θα προλάβει τον κρίσιμο αγώνα της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις