Ρουσόπουλος για Ο.Α.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2005 14:22
A- A A+

«Θα ληφθεί μέριμνα για όλους τους εργαζομένους και τα συναρμόδια υπουργεία συντάσσουν ένα σχέδιο για αυτό το θέμα» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θ. Ρουσόπουλος σε ερώτηση που αφορούσε το μέλλον των συμβασιούχων που εργάζονται σήμερα στην «Ολυμπιακή».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, μετά από την έκδοση της απόφασης του Κολλεγίου των Επιτρόπων, ο κ. Ρουσόπουλος τόνισε πως «θα ληφθούν όλες οι αναγκαίες πρόνοιες, εφόσον μελετηθεί η απόφαση της Επιτροπής».

Σε αλλεπάλληλες συναφείς ερωτήσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «οι συναρμόδιοι υπουργοί έχουν συμφωνήσει στα περαιτέρω βήματα» επισημαίνοντας ότι μόλις κοινοποιηθεί η απόφαση του Κολλεγίου των Επιτρόπων, θα ακολουθήσει, εντός των προσεχών ημερών, σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Συνοψίζοντας πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «επιθυμία όλων των Ελλήνων πολιτών είναι να μην πληρώνουν κάθε μέρα μισό δισ. δρχ. για να συνεχίσει να λειτουργεί, με τον τρόπο που λειτουργεί, αυτή η προβληματική εταιρεία, που έγινε προβληματική από πολιτικές που ελήφθησαν στο παρελθόν και που οδήγησαν στις σημερινές αποφάσεις. Αυτό ζητά ο ελληνικός λαός».

Πηγή: ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή