ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση άνοιξε με λάθος τρόπο το θέμα ΟΑ

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2005 19:53
A- A A+

Η κυβέρνηση παίζει το παιχνίδι των ευθυνών σχετικά με την Ολυμπιακή, αντί να αναζητά λύσεις στο πρόβλημα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης.

Η κυβέρνηση, πρόσθεσε, προανήγγειλε το μέλλον της εταιρείας πριν εκδοθούν οι αποφάσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και άλλα προβλήματα στην εταιρεία.

Το θέμα της Ολυμπιακής τέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Αθανασάκης, αναφέρθηκε και στο άρθρο του προέδρου των Ολυμπιακών Αερογραμμάτων κ. Παπαγεωργίου, σε πρωινή εφημερίδα, όπου υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν διαπλεκόμενοι ανταγωνιστές της Ολυμπιακής, που χρηματοδοτούν κόμματα και υποψηφίους και καταγγέλλουν την εταιρεία για να την απαξιώσουν.

Για το θέμα αυτό, όπως είπε ο κ. Αθανασάκης, κατατέθηκε ερώτηση στη Βουλή από τον πρώην υπουργό Μεταφορών Χρίστο Βερελή, στην οποία η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Ερωτηθείς σχετικά με σημερινή δήλωση του ανεξάρτητου, συνεργαζόμενου με το ΠΑΣΟΚ, βουλευτή Στέφανου Μάνου, ο οποίος χαρακτήρισε την Ολυμπιακή ψοφίμι που κρατάμε στη ζωή, ο κ. Αθανασάκης τόνισε ότι αυτή δεν είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή