Super League: MVP Διούδης, Best Goal Μπαρμπόσα

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 15:04
UPD:15:08
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανιώνιου ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα του έφυγε από το «Απ. Νικολαΐδης» με το βαθμό της ισοπαλίας.

A- A A+

Ο Σωκράτης Διούδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, για την απόδοσή του εναντίον του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανιώνιου ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα του έφυγε από το «Απ. Νικολαΐδης» με το βαθμό της ισοπαλίας το βράδυ της περασμένης Κυριακής, καθώς με τις σπουδαίες επεμβάσεις του κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Ο Διούδης συγκέντρωσε ποσοστό 33,04% στο σχετικό διαγωνισμό, αφήνοντας δεύτερο έναν άλλο γκολκίπερ, τον Γιάννη Ανέστη της ΑΕΚ (28,19%), ο οποίος απέκρουσε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική πέναλτι στη νίκη της ομάδας του με 2-0 στα Γιάννενα.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ακόμη ένας τερματοφύλακας (!), ο Δημήτρης Σωτηρίου του Πλατανιά (9,89%), ο οποίος με τις επεμβάσεις του επέτρεψε στην ομάδα των Χανίων να είναι η πρώτη που δεν έφυγε ηττημένη από τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο διαγωνισμό για το θεαματικότερο γκολ (Best Goal) της ίδιας αγωνιστικής πρώτευσε ο Έλντερ Μπαρμπόσα της ΑΕΚ (31,14%), ενώ δεύτερος ήταν ο Λεονάρντο Ράμος του Πλατανιά (17,35%) και τρίτος ο Απόστολος Γιάννου του Αστέρα Τρίπολης (14,66%). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις