Αδ. Γεωργιάδης: Έχουν μούτρα να γιορτάζουν τον έναν χρόνο, αυτοί έπρεπε να πάνε σε μνημόσυνο

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 14:18
UPD:14:20
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι «έχουν τα μούτρα να γιορτάζουν τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ αυτοί έπρεπε να πάνε σε μνημόσυνο» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η συζήτηση που γίνεται τώρα για το ασφαλιστικό δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι ο λαός πρέπει να καταλάβει ο λαός ποιος είναι ο λογαριασμός του ενός έτους ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ότι «έχουν τα μούτρα να γιορτάζουν τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ αυτοί έπρεπε να πάνε σε μνημόσυνο».

Αναφερόμενος στο αν η Ν.Δ. θα στηρίξει κυβερνητικά νομοσχέδια υπογράμμισε ότι «με όσα είμαστε ιδεολογικά σύμφωνοι θα τα ψηφίζουμε» πρόσθεσε ωστόσο ότι ο λαός ανέθεσε στη Ν.Δ. τον ρόλο της αντιπολίτευσης.

Ερωτηθείς για την αντιπρόταση της Ν.Δ. στο ασφαλιστικό σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει το τελικό νομοσχέδιο στη Βουλή προκειμένου να υπάρξει τοποθέτηση. Διερωτήθηκε δε «περιμένετε την αντιπρόταση της Ν.Δ.; Εδώ δεν έχουμε ακόμα την πρόταση της κυβέρνησης».

Σχολιάζοντας τη συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. με τον Πρωθυπουργό ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε να δείξει ότι μπορεί να υπάρξει διαφορετικού τύπου διάλογος στην Ελλάδα. «Η κίνηση των διαρροών την ώρα που εξελίσσονταν η συνάντηση ήταν πολύ αποκαρδιωτική. Όσοι το έκαναν τον εξέθεσαν. Δημιουργεί έλλειμμα εμπιστοσύνης» σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή