Ι. Φωτήλας: Το Ποτάμι να συμπλεύσει με τη Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Τίμια και δημιουργική συνεργασία, χωρίς απορρόφηση»
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 12:45
UPD:12:49
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τη θέση ότι το Ποτάμι πρέπει να συμπλεύσει με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας, μιλώντας το πρωί στο Mega.

«Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι, σήμερα που μιλάμε, η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά, αυτή με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προφίλ και πιο σαφή προσανατολισμό προς την αποτελεσματικότητα είναι η Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη. Αυτό σημαίνει -και θα το προτείνω και στα όργανα του Ποταμιού- αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση, να συμπλεύσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Μητσοτάκη» σημείωσε ο κ. Φωτήλας.

Πρόσθεσε ότι θα πρόκειται για μία «τίμια» και «δημιουργική» συνεργασία, που δεν θα συνεπάγεται απορρόφηση, αλλά συνεργασία «σε βάση συγκεκριμένων πολιτικών συγκλίσεων» και χωρίς «κόκκινες γραμμές» γιατί, όπως ανέφερε, είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν.

Τόνισε ακόμη ότι η πρότασή του δεν υπονομεύει τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος θα πρέπει να παραμείνει πρόεδρος του Ποταμιού, ωστόσο χαρακτήρισε «πολύ ωραία πρόταση» ο κ. Θεοδωράκης να γίνει αντιπρόεδρος στον νέο σχηματισμό.

Ποτάμι: Υπομονή μέχρι το Συνέδριο

«Άλλη μια άποψη λοιπόν στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το Συνέδριο» σχολίασε το Ποτάμι με ανακοίνωσή του.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή