Ο Γκουιντολίν στον πάγκο της Σουόνσι

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 19:08
UPD:19:09
EPA/MATTEO BAZZI

Η Σουόνσι και ο τεχνικός συμφώνησαν να συνεργαστούν αρχικά έως το τέλος της φετινής περιόδου και στη συνέχεια θα συζητήσουν για περαιτέρω επέκτασή του, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά σε αγωνιστικό επίπεδο (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν είναι ο νέος προπονητής της Σουόνσι, της ουαλικής ομάδας που μετέχει στο πρωτάθλημα της αγγλικής Premier League.

Τη συνεργασία επισημοποίησε η βρετανική ομάδα, με τα λόγια του καλωσορίσματος του προέδρου της, Χιού Τζένκινς, προς τον Ιταλό τεχνικό στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιλογή. Η εμπειρία και οι γνώσεις του θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα μας. Πιστεύουμε ότι στον Φραντσέσκο βρήκαμε το σωστό πρόσωπο» ανέφερε ο Τζένκινς.

Η Σουόνσι και ο τεχνικός συμφώνησαν να συνεργαστούν αρχικά έως το τέλος της φετινής περιόδου και στη συνέχεια θα συζητήσουν για περαιτέρω επέκτασή του, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο πρώην προπονητής των Παλέρμο και Πάρμα θα έχει βασικό συνεργάτη τον Άλαν Κέρτις, που ήταν έως τώρα υπηρεσιακός τεχνικός στους «Κύκνους». 

Ο Κέρτις είχε αντικαταστήσει τον Γκάρι Μονκ, ο οποίος είχε απολυθεί από τη Σουόνσι στις 9 Δεκεμβρίου. Επί του παρόντος, οι Ουαλοί είναι τρίτοι από το τέλος στην κατάταξη, με 19 βαθμούς σε 22 παιχνίδια.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις