Γ. Βρούτσης: Η ουσιαστική μας διαφορά είναι ότι η Ν.Δ. δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 16:09
UPD:16:10
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο κ. Βρούτσης επέκρινε τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο για τους χειρισμούς του σε ό,τι αφορά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα (φωτογραφία αρχείου). 

A- A A+

«Αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά της Ν.Δ., ότι δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, ότι τοποθετούμαστε όλο αυτό το διάστημα -και πριν το πει ο κος Μητσοτάκης- και με θέσεις στο δημόσιο διάλογο και με τη διαφορετικότητά μας, αλλά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, χωρίς να λέμε ότι θα σκίσουμε μνημόνια ούτε ότι θα επαναφέρουμε τις συντάξεις στο αρχικό τους επίπεδο» δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Βρούτσης. 

Ο κ. Βρούτσης επέκρινε τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο για τους χειρισμούς του σε ό,τι αφορά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. 

«Ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε ότι δεν θα δώσει ούτε ένα ευρώ για την εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Εύχομαι να μην ακουστεί» είπε χαρακτηριστικά.

«Όλη η Ευρώπη έχει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι δεν θα συναντήσουμε την Ευρώπη, γιατί ο κ. Κατρούγκαλος ανακάλυψε ένα άλλο σύστημα. Τι είναι αυτός ο κ. Κατρούγκαλος; Ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που θα αλλάξει τον κόσμο και την Ευρώπη;» κατέληξε ο κ. Βρούτσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή