Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι μόνο η μαγιά του καινούργιου

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 21:25
UPD:23:38
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

«Ο Χάρης όπως μπορώ να ξέρω καλύτερα από εσάς είναι στο Ποτάμι, και στη γραμμή που έχει χαράξει το Ποτάμι. Που λέει ότι: Το Ποτάμι είναι μόνο η μαγιά του καινούργιου» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.

A- A A+

Το Ποτάμι είναι μόνο η μαγιά του καινούργιου, δήλωσε ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνέντευξη του βουλευτή του κόμματος Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος, μιλώντας για τη διεύρυνση του ριζοσπαστικού Κέντρου, δήλωσε πως ο κ. Θεοδωράκης «ίσως χρειαστεί να προσφέρει με γενναιότητα ακόμη και το ίδιο του το είναι».

«Ο Χάρης όπως μπορώ να ξέρω καλύτερα από εσάς είναι στο Ποτάμι, και στη γραμμή που έχει χαράξει το Ποτάμι. Που λέει ότι: Το Ποτάμι είναι μόνο η μαγιά του καινούργιου» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να προστεθεί κόσμος –άνθρωποι που δημιουργούν, άνθρωποι καθημερινοί, αλλά και παλιοί πολιτικοί που έχουν τολμήσει- και να δημιουργηθεί ένα καινούργιο μεγάλο μεταρρυθμιστικό ρεύμα. Αυτό λέει το Ποτάμι, αυτό φαντάζομαι λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, ο κ. Θεοχάρης».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών ανέφερε πως «το με ποιους θα συνεργαστείς για να αλλάξεις κάτι προϋποθέτει ότι έχεις αποφασίσει ότι πρέπει να αλλάξεις» και πρόσθεσε:

«Οι συνεργασίες δεν γίνονται για να εξασφαλίσει ο Θεοδωράκης, ο Θεοχάρης, η Γεννηματά, ή ο οποιοσδήποτε βουλευτής τη θέση του στο μέλλον. Οι συνεργασίες γίνονται για να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας. Εάν δούμε λοιπόν, ότι συμφωνούμε στο πώς μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας, ας πάμε σε συνεργασίες. Αλλά δεν μπορούμε να βάζουμε το κάρο πριν από τα άλογα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή