Μπάσκετ: «Περίπατος» για Παναθηναϊκό το ντέρμπι με Άρη

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016 18:31
UPD:18:39
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Την τρίτη φετινή νίκη απέναντι στον Άρη σημείωσε ο Παναθηναϊκός, που μετά από εκείνες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τον ημιτελικό του Κυπέλλου, επικράτησε και απόψε εύκολα στο ΟΑΚΑ με 80-59, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Έτσι η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς παρέμεινε αήττητη στην Α1 και θα πάει στο ΣΕΦ την άλλη Δευτέρα (25/1) για να παίξει με τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ πιθανό να κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική και ανάλυση, αφού στο κλειστό του ΟΑΚΑ εμφανίστηκε το «φάντασμα» του Άρη. Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν 22-7, με τη διαφορά να μεγαλώνει προϊούσης της αναμέτρησης και να φτάνει ακόμη και στο +30 (77-47), πριν οι γηπεδούχοι «ρίξουν στροφές».

Εκτός της νίκης, υπήρχαν κι άλλα ευχάριστα για τους γηπεδούχους, καθώς επανεμφανίστηκε ο Μποχωρίδης παίζοντας στα τελευταία λεπτά, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Εκτός του Διαμαντίδη, που οργάνωσε εξαιρετικά το παιχνίδι μιας και ο Καλάθης προφυλάχθηκε προληπτικά, ο Γιάνκοβιτς είχε 17 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ Φελντέιν και Πάβλοβιτς σκόραραν από 15 πόντους. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις