Για τις μικρές λεπτομέρειες που μας ενώνουν

«Δες το θετικό»: stand up comedy show του Λάμπρου Φισφή, στο θέατρο Άβατον
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 09:05
A- A A+

Τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν μπαίνουν στο μικροσκόπιο, οι αδυναμίες αυτοσαρκάζονται και οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας καυτηριάζεται, σε μια προσπάθεια να βρεθούν οι θετικές στιγμές της ζωής μέσα από την υπερανάλυση των λεπτομερειών της καθημερινότητας μας.

Και όλα αυτά τα κάνει ο σεναριογράφος, ηθοποιός και stand up comedian Λάμπρος Φισφής, ο οποίος, μετά το πολύ επιτυχημένο «Να ένας σοφός» που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει με το 2ο one man show του, με τίτλο «Δες το θετικό», που παρουσιάζεται στο θέατρο Άβατον, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 9.15 το βράδυ.

Κατάλληλη για όσους…

Επικεντρωμένη στις μικρές λεπτομέρειες που μας ενώνουν, η παράσταση είναι «ακατάλληλη» για όσους ψάχνουν το νόημα της ζωής, όσους θέλουν να συγκινηθούν και όσους θέλουν να φεύγουν από το θέατρο σοφότεροι.

ALEXANDRE CABRITA

Αντιθέτως, αν καρφώνετε 36 πατάτες σε μια πιρουνιά, σας παίρνει 40 λεπτά να μπείτε στη θάλασσα, τρομάζετε με τη γιαγιά έξω από την τουαλέτα του κλάμπ, όταν βάζετε ηλεκτρική, σας αντιστέκεται πάντα ένα σκουπιδάκι, αγοράσατε οικολογικές λάμπες και πλέον ζείτε στο σκοτάδι, θα ψηφίζατε νόμο κατά της άσπρης κάλτσας στο σεξ, μετά από μεσημεριανό ύπνο έχετε hangover, έχετε να πιείτε τεκίλα από το 1996, θεωρείτε ότι τα ΙΚΕΑ είναι φτιαγμένα από εξωγήινους, νιώθετε ηδονή όταν κάποιος σας ξύνει στην πλάτη, έχετε κάνει διακοπές σε rooms to let Καλλιόπη, κλαίτε όταν τραβάτε μια τρίχα από τη μύτη, πιστεύετε ότι η Όλγα Τρέμη είναι σκληρό ναρκωτικό, άλλαξε ο κόσμος σας όταν πρωτοφάγατε lucky cap, δεν ξέρετε τι είναι ο συριγμός των ferry boat και θέλετε να περάσετε ένα βράδυ γελώντας, τότε είστε ο κατάλληλος θεατής για το «Δες το θετικό».

Πληροφορίες

Θέατρο Άβατον: Ευπατριδών 3 - Γκάζι (Μετρό: Κεραμεικός), τηλ. κρατήσεων: 210 3412689. Τιμές εισιτηρίων: κανονικό: 10 ευρώ, μειωμένο: 8 ευρώ. Ηλεκτρονική προπώληση: theatroavaton.gr και viva.gr.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς