ΑΝΕΛ: Ζήτησε κανείς από τον κ. Μητσοτάκη να στηρίξει την κυβέρνηση;

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 15:55
UPD:15:56
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

A- A A+

Επίθεση στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την πρώτη του ομιλία στην Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

«Δεν θα περιμέναμε ποτέ από έναν νεοφιλελεύθερης κοπής πολιτικό, που ως υπουργός του Σαμαρά διακρίθηκε για την παβλοφική υποστήριξη των μνημονίων, να στηρίξει μια κυβέρνηση με κοινωνικές ευαισθησίες. Ούτε, βεβαίως, θα περιμέναμε να ορθώσει το πολιτικό του… ανάστημα απέναντι στους δανειστές», σημείωσε.

Για τον παραπάνω λόγο αναρωτήθηκε σε ποιους και γιατί έσπευσε να δώσει ρητές διαβεβαιώσεις, στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος της Ν.Δ., ότι δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όταν κανείς δεν του ζήτησε κάτι τέτοιο.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ παρατήρησε ακόμη ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι εκείνος που πρόσφατα χαρακτήρισε τη ΝΔ ως «μαγαζί χωρίς εμπόρευμα». «Όταν ως υπουργός της μνημονιακής συγκυβέρνησης απέλυε καθαρίστριες χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και έκανε πολιτικές εκδουλεύσεις στον Σαμαρά, δεν έβρισκε τη ΝΔ μαγαζί χωρίς εμπόρευμα; Μήπως η ηχηρή σιωπή του οφειλόταν σε υπόγειες συνεννοήσεις ότι θα έπαιρνε το δαχτυλίδι μιας μικρής αλλά απόλυτα ελεγχόμενης ΝΔ με τη στήριξη των ακροδεξιών;», διερωτήθηκε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή