Πόλο: Η Εθνική Ανδρών «βούλιαξε» την Τουρκία

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 18:38
UPD:18:40
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Η «γαλανόλευκη» ομάδα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση της διοργάνωσης την προσεχή Παρασκευή (15/1), αντιμετωπίζοντας τη Ρωσία (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Εύκολο έργο είχε η Εθνική Ανδρών απέναντι στην Τουρκία, την οποία συνέτριψε 21-6 και πέτυχε την πρώτη νίκη της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στην Ουγγαρία στον Δ΄ όμιλο.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό το αποτέλεσμα ανάγκασε τους διεθνείς να επιδιώξουν τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά απέναντι στους Τούρκους, αφού είναι πολύ πιθανό να ισοβαθμήσει με τους Μαγυάρους και η πρώτη θέση, που έχει μεγάλη σημασία για τις μετέπειτα διασταυρώσεις, να κριθεί στη διαφορά τερμάτων.

Ο Αλέξανδρος Γούνας πέτυχε 6 γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής, που σημείωσε 14 τέρματα στην κόντρα. Τα υπόλοιπα γκολ σκόραραν οι, Φουντούλης 4, Αφρουδάκης 4, Βλαχόπουλος 3, Μυλωνάκης 2, Γεννηδουνιάς και Κολόμβος.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση της διοργάνωσης την προσεχή Παρασκευή (15/1), αντιμετωπίζοντας τη Ρωσία. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις