Μητσοτάκης: Πολύ δύσκολη η εξυγίανση της Ολυμπιακής

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2005 16:31
A- A A+

Τις εξελίξεις στο θέμα της Ολυμπιακής σχολίασε σήμερα ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας στο νομό Ρεθύμνου.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι μοναδικός τρόπος να ανατραπεί η κατάσταση είναι η εξυγίανση της εταιρείας, που όμως πλέον είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση.

Ο πρώην πρωθυπουργός επέρριψε ευθύνες στις εκάστοτε κυβερνήσεις και κυρίως σε αυτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη στάση των εργαζομένων όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Η Ολυμπιακή δεν έγινε ανταγωνιστική με ευθύνες πολλών. Φταίει η κυβέρνηση η εκάστοτε, κυρίως βέβαια φταίει το ΠΑΣΟΚ, αλλά φταίνε και οι εργαζόμενοι κατά πολύ σημαντικό ποσοστό, που δεν δέχονται ποτέ να δουλέψουν με τους ίδιους όρους, που δούλευαν οι εργαζόμενοι στις άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου. Τώρα, πάντως, εκεί που έφτασαν τα πράγματα η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη. Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι η Ολυμπιακή, όπως είναι σήμερα, δεν μπορεί να επιβιώσει. Αν μπορεί να γίνει καλύτερη, το εύχομαι.»

Πηγή: ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή