Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες στη Μακεδονία. Το πρωΐ, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές, ενώ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τις πρωϊνές ώρες, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που αργότερα κατά τόπους θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές στη Θεσσαλία. Η ορατότητα το πρωΐ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια βορειοδυτκοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ, οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και το Βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το απόγευμα στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή