Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλείστηκαν Νιουκάστλ και Σαουθάμπτον

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 20:44
UPD:20:47
REUTERS/John Sibley

Οι «κανονιέρηδες» δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά επιβλήθηκαν με 3-1 της Σάντερλαντ.

A- A A+

Το «εισιτήριο» για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας εξασφάλισαν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ εκτός συνέχειας έμειναν Νιουκάστλ και Σαουθάμπτον.

Οι «κανονιέρηδες» δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά επιβλήθηκαν με 3-1 της Σάντερλαντ, στην ενδεκάδα της οποίας βρέθηκε και ο Χάρης Μαυρίας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (πέρασε αλλαγή αντί του Φλέτσερ). Οι «μαύρες γάτες» προηγήθηκαν στο 17΄ με τον Λενς, ωστόσο, η ομάδα του Βενγκέρ «απάντησε» γρήγορα με τον Κάμπελ και στο δεύτερο μέρος με τα γκολ των Ράμσεϊ και Ζιρού έφτασε στην πρόκριση.

Η Μάντσεστερ Σίτι με γκολ των Αγουέρο, Ιχεανάτσο στο πρώτο μισάωρο και του Ντε Μπράιν στο δεύτερο μέρος, επιβλήθηκε άνετα εκτός έδρας της Νόριτς με 3-0 και πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ με γκολ του Κέβιν Μιραλάς η Έβερτον επικράτησε 2--0 της Ντάνγκεχαμ.

Εκτός συνέχειας έμεινε η Νιουκάστλ μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Γουότφορντ (0-1).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα (όσα ματς τελείωσαν ισόπαλα θα διεξαχθούν επαναληπτικοί στις έδρες των φιλοξενούμενων):

Έξετερ-Λίβερπουλ 2-2, Γουίκομ-Άστον Βίλα 1-1, Άρσεναλ-Σάντερλαντ 3-1, Νόριτς-Μάντσεστερ Σίτι 0-3, Ντονκάτσερ-Στόουκ Σίτι 1-2, Έβερτον-Νταγκεγχαμ 2-0, Γουότφορντ-Νιούκαστλ 1-0,  Ιστλεϊγκ-Μπόλτον 1-1, Χάρτπουλ-Ντέρμπι 1-2, Χάντερσφιλντ-Ρέντιγκ 2-2, Χαλ-Μπράιτον 1-0, Ίπσουιτς-Πόρτσμουθ 2-2, Λιντς-Ρόντεραμ 2-0, Μίντελσμπρο-Μπάρνσλεϊ 1-2, Νιούπορτ-Μπλάκμπερν (αναβλήθηκε), Νορθάμπτον-Μίλτον 2-2, Νότιγχαμ Φόρεστ-ΚΠΡ 1-0, Πιτερμπόρο-Πρέστον 2-0, Σέφιλντ Γουένσντεϊ –Φούλαμ 2-1 
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 1-2, Γουέστ Μπρομ-Μπρίστολ Σίτι 2-2, Γουέστ Χαμ-Γουλβς 1-0. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις