Ο Παναθηναϊκός θέλει Αντέι και «βλέπει» Γκνουκουρί

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2016 16:03
UPD:16:29
EPA/ELISABETTA BARACCHI

Ο Λούκα Αντέι (δεξιά) αγωνίζεται στη Σασουόλο.

A- A A+

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σέρχιο Σάντσεθ στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη και η συνακόλουθη πολύμηνη απουσία του δημιουργεί πρόβλημα στο αμυντικό πλάνο του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ζήτησε να καλυφθεί το κενό του Ισπανού στόπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πράσινη», ο εκλεκτός του Ιταλού τεχνικού προέρχεται όπως και ο Μέστο από την πατρίδα του και συγκεκριμένα από τη Σασουόλο, πρόκειται δε για τον Λούκα Αντέι ο οποίος αγωνίζεται στη Σασουόλο.

Οι «πράσινοι» φέρονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού. Ο Αντέι ξεκίνησε στις ακαδημίες της Ρόμα, παίζει από το 2013 στη Σασουόλο και έχει καταγράψει 32 συμμετοχές, ενώ είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» ιταλικές Εθνικές ομάδες.

Παράλληλα, η αθηναϊκή ομάδα κοιτάζει για ενίσχυση και στη μεσαία γραμμή της και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το ενδιαφέρον για τον Ασάνα Γκνουκουρί, που ανήκει στην Ίντερ. 

Ο 19χρονος μέσος κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού αλλά δεν είναι προς το παρόν στα πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς έως τώρα μετρά μόνο μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο, γι΄ αυτό οι «νερατζούρι» θέλουν να τον δώσουν δανεικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις