Αντιπαράθεση Αθανασάκη - Ρουσόπουλου για «ψεύδη»

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2005 20:25
UPD:20:35
A- A A+

Επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Θόδωρου Ρουσόπουλου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης.

Με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη για το Κυπριακό και την Ολυμπιακή, ο κ. Αθανασάκης χαρακτήρισε τον κ. Ρουσόπουλο «ψευδόμενο εκπρόσωπο της συνεχώς ψευδόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Αθανασάκης πρόσθεσε ότι «η διέξοδος στο ότι η κυβέρνηση συλλαμβάνεται κάθε λίγο να λέει ψέματα, δεν είναι και δεν πρόκειται να είναι το να μας βγάλει όλους ψεύτες ο κ. Ρουσόπουλος». Ο Κ. Ρουσόπουλος, απαντώντας δήλωσε:

«Συνιστούμε στον κύριο Αθανασάκη ψυχραιμία. Αλλωστε, για τον αρχηγό του έχουν πει πολλά και χειρότερα στελέχη του ιδίου του ΠΑΣΟΚ».

«Ο ψευδόμενος εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ν.Δ. να κάνει αλλού τις συστάσεις του. Η επίδειξη θράσους δεν καλύπτει την αήθεια και τα ασύστολα ψέματα που είπε για να επιτεθεί στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», ανταπάντησε ο κ. Αθανασάκης.

Aθανασάκης για Ολυμπιακή

Αλλαγή στις θέσεις της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στο θέμα της Ολυμπιακής διαπιστώνει ο κ. Αθανασάκης.

Από το δίπολο: κλείσιμο ή εκκαθάριση εν λειτουργία, σημείωσε, η κυβέρνηση πηγαίνει τώρα σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, το οποίο θα έπρεπε να είχε υιοθετήσει από την αρχή, αντί να απαξιώνει συστηματικά για 18 μήνες την εταιρεία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή